Besplatne filmske matineje sastavni su dio FROOOM!a

*** KINO EUROPA *** 16. lipnja *** 11h ***

Ljeto u Brooklynu

Složenu priču o ljetnim praznicima i pravom prijateljstvu utjelovljuju Theo Taplitz i Michael Barbieri kao protagonisti, a fenomenalno ih prate Greg Kinnear, Jennifer Ehle te čileanska kazališna prvakinja Paulina Garcia. Ovaj lijep obiteljski film nastao pod krošnjom Magnolija produkcije našao se prošle godine u službenoj selekciji slavnih festivala poput Sundance i Berlina, a osvojio je i nagradu Deauville film festivala.

FROOOM! REVIJE & PREDSTAVLJANJA
ONLINE SMO! Mnoštvo filmskih uradaka naših FROOOM!ovaca iz 2016. i sada iz 2017. godine je online. Polagano se "penju" na Vimeo i oni iz 2018. Frooom Filmska revija "The Best of Frooom" 2018. održana je 27. svibnja u Osijeku gdje je bila prikazana na festivalu "Filmska Runda". Sada program "The Best of Frooom" putuje u Sv. Petar Orehovac (kod Križevaca) na festival SEJEM gdje će biti prikazan dana 1. srpnja 2018. Pozvani smo u Dubrovnik na DUFF, učite što gledate s nama na radionicama Frooom u Dubrovniku od 16. do 21. listopada. Zabilježite/zatefterite/rezervirajte ove dane i sate. Preko 20 filmova frooomovaca iz cijele Hrvatske u malo više od sat vremena na "The Best of Frooom"! Možda i u vašem gradu.
PRIJAVE
Dragi roditelji, završavaju upisi u LJETNE FROOOM RADIONICE i ima još samo malo mjesta. Otvorenje ovogodišnjeg ljetnog Frooom-a je bilo poklon projekcijom filmova za sretan početak praznika u KINU EUROPA: 16.6. u 11h američkim igranim filmom "Ljeto u Brooklynu" i kanadsko-hrvatskom  koprodukcijom "Ježeva kućica"!! Čestitamo kraj školske godine! U Zagrebu, Prelogu i Sinju otvorene su početne, napredne i majstorske radionice. Datumi radionica u Zagrebu su: 17-21 lipnja, 26-30 lipnja, 2-6 srpnja, 9-13 srpnja te 27-31 kolovoza; datumi radionica u Prelogu i Sinju su od 27 do 31 kolovoza. Za više informacija i prijave kliknite OVDJE
NOVOSTI & PROGRAM
Sudjelovali smo na međunarodnom festivalu "A-FestFilm" u Skadru (Shkodre, Albanija) na predivnom Skadarskom jezeru u natjecateljskom program s filmom "Moj svakodnevni život" snimljen na Frooom radionicama u osnovnoj školi Dr. Ivan Merz 2015.  Autorice filma Nela Ibrišimović, Mirela Mišić i Mateja Martinec, u pratnji mentorice, Lee Milete, predstavili su svoje djelo. Detaljan program novih Frooom radionica 2018. u lipnju, srpnju i kolovozu u Zagrebu, Prelogu i Sinju bit će uskoro gotov.