Radionice na kraju ljeta dolaze u Sinj, Rijeku i Koprivnicu

BS_FROOOM_PLAKAT_NEUTRO_OUTLINE

U prostoru Muzeja Moderne umjetnosti u Rijeci radionice se održavaju od 26. do 30. kolovoza. Koprivnički Frooom održava se u Pučkom otvorenom učilištu u istom terminu kada i Frooom u Alkarskim dvorima u Sinju od 2. do 6. rujna. Više informacija o Radionicama potražite (link).

Ove, 2019. godine već smo održali radionice u Gradecu, Splitu, Komiži i Zagrebu. Više o novim ciklusima zagrebačkih radionica uskoro.

Za Frooom, 2019. godina ispunjena je pozivima na festivale dječjeg filmskog stvaralaštva diljem svijeta. Film koji je 2017. nastao na majstorskoj radionici analognog filma u inspirativnom okolišu kina Tuškanac pod nazvom Jump is my weapon gostovao je u travnju na Providence Childeren’s film festivalu u SAD-u. Prošlogodišnji dvostruki laureat, film Vizure osvojio je nagrade na mariborskom Emination i Dubrovačkom DUFF fesitvalima, ove godine gostuje na Skadarskom jezeru, na ROZAFA, festivalu filmskog stvaralaštva djece i mladih. U 2018. godini, samo u Zagrebu proizvedeno je preko 30 kratkih filmova na čemu je sudjelovalo preko 250 djece u dobi od 7 do 15 godina. Osim u Zagrebu Frooom filmska škola ove, 2019. godine održala se po prvi puta u Gradecu, drugi puta u Komiži i već šesti puta u Splitu. Za kraj ljetnih praznika Frooom će se po prvi puta održati i u Osijeku.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email