Upoznaj voditelje radionica…

Miloš Tomić

Miloš Tomić

Voliš crtati? A zatvorenih očiju? Lijevom rukom? Prijatelju na leđima? Miloš Tomić nam dolazi iz Beograda, da ti postavi prepreke. Miloš ne voli gumicu. Miloš voli greške. Miloš također voli i film. A kakve veze ovo ima s filmom? To ćeš saznati na Miloševim radionicama…
Jakov Čuveljak

Jakov Čuveljak

Jakov se bavi glumom otkad je kao mali glumio da je bolestan kako ne bi išao u školu. Danas je veliki, želi ići u školu i pohađa sve moguće filmske radionice, pa tako i FROOOM! Jakov će zajedno s tobom sagraditi kameru visoku 3 metra, pokazat će ti kako uloviti ideje našom 'idejolovkom' i odgovoriti na pitanje zašto ne smiješ uvijek vjerovati svome oku.
Ivan Lušičić Liik

Ivan Lušičić Liik

Ivan Lušičić Liik je vrlo čudan Liik. On se smije. Ali u sebi. On je ozbiljan. Ali samo na van. Inače, Liik je arhitekt ali se kuži u projektore i super-cool kompjuterske programe. Ivan je i VJ (nešto kao DJ, samo s videom), tako da ćete na njegovim radionicama dizajnirati i sagrađivati skulpture od kartonskih kutija na kojima ćete na kraju izvesti svoj spektakularni svjetlosni šou.
Božidar Trkulja

Božidar Trkulja

Božidar je, govorim to bez šale, pravi čarobnjak, koji svakojake predmete, boje, ljudske brade i brkove, lutke  i igračke pokreće bez napora i i muke, a često ih i pretvara jedne u druge. On kaže, a nije da mu je baš za vjerovati, da se to zove "stop animacija". Ta SA koju Božidar spominje je upravo ona majstorska radionica na koju vas kod njega zovemo. On je za to čarobnjaštvo dobio silne nagrade, osvojio turnire viteške i pokoju djevu bajnu, a ako budeš strpljiva/strpljiv možda će i tebe. Hm, sto mu mrvica, morat ćemo probat, zar ne?
Ines Kesić

Ines Kesić

VJ.etar, pravim imenom Ines Kesić, pojavljuje se na sceni 2014.-e godine te svoje dvije struke, agronomija i frizerstvo, zamjenjuje vizualnim umjetnostima. Nakon partija slijede festivali, kazališne predstave, svjetlosne instalacije, 3D mapping, rock koncerti, konferencije, radionice i audio vizualni performansi.  S Frooom!-om počinje surađivati tek od nedavna, i vodi majstorsku radionicu VJ, video mappinga i 3D aplikacija. Bavi video montažom, izradom video materijala i animacija, a ponekad se nađe i u situaciji majstorice svjetla ili zamotačice kablova.  
Bojana Burnać

Bojana Burnać

Bojana smišlja filmove dok trči, pliva, dok roni. Putuje pješice, jer tako sve najbolje vidi i upozna. Onda ode u špilju i duboku jamu, pa nakon što dovoljno dugo visi naopačke na konopu u mraku, spremna je za pisanje filma svjetlom i kamerom. Izvući će svačije ideje iz mraka glave i učiniti ih vječnima.
Veno Mušinović

Veno Mušinović

Veno je jedan od 35 najboljih Frooom voditelja u ovom djelu svijeta. Voli puno učiti, naročito druge. Uvijek se namjeri na manje od sebe jer voli raditi s ljudima koji svakodnevno rastu. I voli raditi super filmove, sa super maštovitim scenarijima i redateljskim trikovima. Unatoč velikoj dioptriji, trener je oštrovidnosti prilikom gledanja, slobodoumnosti prilikom osmišljavanja i dalekovidnosti prilikom stvaranja filmova.
Sanja Milardović

Sanja Milardović

Jeste li ikada vidjeli nogometaše kada glume faul? Sve što trebate znati jest da ih je Sanja podučavala glumi. S ovom višestruko nagrađivanom glumicom ćeš se transformirati u zlog osvetnika, vrhunsku detektivku ili bilo što drugo što poželiš. Jedna od Sanjinih najdražih glumačkih vježbi je 'kašnjenje na posao'. Nakon toga možda možeš pomoći mami i tati s izgovorima, a i tebi će dobro doći ukoliko zakasniš na FROOOM!
Dea Jagić

Dea Jagić

Dea je završila likovnu akademiju gdje je diplomirala animirani film. Pauzu od svog novog filma provest će na ljetovanju s FROOOM!om gdje će ti pokazati kako oživiti naizgled dosadne i nezanimljive predmete, pretvorit će te u žabu ili vrapca i zajedno s tobom dozvati velike vremenske nepogode, ali i sunce. Ne, Dea nije vještica... s Deom ćeš ući u svijet animiranog filma gdje je sve ovo moguće.
Dalija Dozet

Dalija Dozet

Dalija je filmska redateljica, koja upravo organizira svoj prvi filmski festival u Osijeku, a zatim se vraća na FROOOM! gdje vodi napredne filmske radionice. S Dalijom ćeš rušiti granice između igranog i dokumentarnog filma, morat ćeš ju uvjeriti kako baš tvoj scenarij treba snimati, a zajedno ćete otkrivati razne filmske trikove. Dalija nikad ne viče, osim kad viče 'korgiiiiiii', jer jako voli korgije.
Lea Mileta

Lea Mileta

Lea je mozak iza kamere, ali ako treba uskočit će i kao glumica. Ona ponekad ima rozu kosu, a češće je plavuša. Lea voli lončariti i obožava pse. Uz nju se uvijek odlično zabavljamo i radimo najluđe eksperimentalne filmove. A ove godine možda napravimo i vazu.
Boris Bakal

Boris Bakal

A ovo... Ovo je Boris Bakal. Boris je kapetan. Boris nekad nosi naočale i pravi se da razmišlja. Nema povez preko jednog oka, niti kuku umjesto ruke, ali ima mnogo iskustva. Boris je glumac ali i redatelj. Boris je i multimedijalni umjetnik. Makrobiotičar, ili mikrobiotičar - nismo sigurni. Boris zna sve, a ne zna ništa. Boris nas uči. Boris uči od nas. Jeste li zapamtili da je ovo Boris?