MJERE OPREZA I ZAŠTITE OD KORONE NA FROOOM-U U ZAGREBU, RIJECI I KOPRIVNICI

Poštovani roditelji,

Frooom! filmska škola za djecu i mlade, koja se ovog ljeta 2020. godine od 24. do 28. kolovoza ponovno odvija “uživo” u Koprivnici u Pučkom otvorenom učilištu, u Rijeci od 31. kolovoza do 04. rujna u RiHub-u, dok smo u Zagrebu u oba termina u osnovnoj Montessori školi barunice Dédée Vranyczany – poduzela je sve potrebne i moguće mjere opreza i zaštite vaše djece, naših dragih polaznica i polaznika.

Maske prema naputku stožera nisu obavezne za djecu, ali će ih predavači-voditelji stavljati/nositi po potrebi: bliskoj nastavi, dijeljenju hrane i sl. Imamo dovoljno rukavica za sve koji ih žele nositi, a sve ostale nužne higijenske mjere će biti također provedene.

Sve grupe su smanjene tako da je u svim učionicama ostvaren razmak između polaznika. Hrana će biti dijeljena pojedinačno i pri blagovanju kao i pri radu, gdje će sve grupe biti odvojene i neće se miješati (nažalost – jer to je kod nas inače i svrha druženja), ali ćemo učiniti maksimum da to ne utječe na kvalitetu radova koja će djeca ostvariti tijekom radionica. Kao što je govorio veliki iranski redatelj Abbas Kiarostami, “prepreke su tu da nas inspiriraju”. 🙂

Molimo sve roditelje da ne ulaze u prostore škole i nastave. Prijem djece i potpisivanje suglasnosti će se odvijati ispred škola (PUO Koprivnica; RiHub Rijeka; OŠ barunice Dédée Vranyczany) uz poštivanje razmaka.
Zato vas molimo da dođete na vrijeme. Prijem djece će biti od 8 do 9h ujutro. Stavit ćemo transparent Frooom! na ulaz da se lakše snađete.

Molimo vas također da svakog dana mjerite djeci temperaturu, a mi na samoj radionici imamo dva beskontaktna toplomjera za svaki slučaj.

Za sva pitanja molimo Vas da nam se obratite preko elektronske pošte ili na mobilne telefone:

Boris (098 165 81 86), Marija (098 982 93 47).

Hvala na povjerenju, razumijevanju i suradnji.
Boris Bakal, Marija Georgiev i ostali iz ekipe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email