Akcija!

1. – 5. srpnja 2024. – MAJSTORSKA RADIONICA MONTAŽE, ZAGREB

120.00 

Kada: 1. – 5. srpnja 2024.
Gdje: OŠ dr. Ivan Merz
– Ul. Franje Račkog 4, 10 000 Zagreb

Na zalihi

 €
Kategorija:

Opis

U skupini od 10 polaznika, kroz petodnevni intenzivni program nastavljamo naše putovanje kroz stvaranje filma u majstorskoj radionici montaže.

U njoj, polaznici s voditeljom Matejem Beluhan, montažerom i snimateljem shvatiti će zašto su montaža i dramaturgija najvažniji za pričanje priča u filmu. Kroz niz pametnih praktičnih vježbi na već snimljenim filmovima, dodajući im zvukove i glasove polaznici će naučiti koristiti profesionalne programe za montažu na računalu. Na kraju će biti dio postprodukcije snimljenog materijala, nastalog na radionici tjedan prije te će biti dio tima koji će biti zadužen za krajnji izgled filma, koji će naravno kao i drugi FROOOM! filmovi zaploviti na filmske festivale.

Radionice traju cijeli dan, uz mogućnost dolaska od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranom nastavom u 9:00 h koja traje do 15:15 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h.

Polaznici nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h. Preporučeni uzrast za radionicu je od 10 do 14 godina.