Akcija!

1. – 5. srpnja 2024. – POČETNA RADIONICA, ZAGREB

130.00 

(za sve koji nisu do sada bili)

Kada: 1. – 5. srpnja 2024.
Gdje: OŠ dr. Ivan Merz
– Ul. Franje Račkog 4, 10 000 Zagreb

Na zalihi

 €
Kategorija:

Opis

Mjesto održavanja: Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Ul. Franje Račkog 4

U skupini od najviše 16 polaznika, kroz intenzivni petodnevni program prolazimo osnove filmske umjetnosti. Krećemo od povijesti, od camere obscure, preko različitih izuma koji su pokretali sliku i naposljetku dolazimo u digitalno doba. Kroz brojne praktične zadatke, gledanjem i raspravljanjem o najnovijim i antologijskim filmovima učimo igrajući se, a konkretno – učimo o planovima, kadrovima, filmskim vrstama i rodovima. Snimamo zanimljive fantastične stop animacije; frooomopolise. Radimo eksperimentalne filmove, snimamo reportaže i vijesti, ili još pokoji televizijski format. Kreativno se družimo, smišljamo nove svijetove i nove jezike uz frooomastične mentore; Tea Šimić, Bojana Burnać i Hana Matejašić.

Radionice traju cijeli dan, uz mogućnost dolaska od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranom nastavom u 9:00 h koja traje do 15:00 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h.

Djeca nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h. Preporučeni uzrast za radionicu je od 8 do 12 godina.

Više o metodi rada pročitajte ovdje.