Akcija!

29. KOLOVOZA – 2. RUJNA – MAJSTORSKA RADIONICA STEREOVIZIJE S INES KESIĆ U DJEČJOJ KUĆI, RIJEKA

580.00 kn

Kada: od 29. kolovoza do 2. rujna 2022.
Gdje: Dječja Kuća Grada Rijeke
Art Kvart “Benčić”
51 000 Rijeka

Na zalihi

 kn
Kategorija:

Opis

Mjesto održavanja: Dječja Kuća-Grad Rijeka, Art Kvart “Benčić”
Naziv radionice: Stereovizija

Za mlade filmaše kojima jedno platno više nije dovoljno, pripremili smo vrlo posebnu majstorsku radionicu Stereovizije. Uz vizualnu umjetnicu Ines Kesić, polaznici će svoje filmske ideje razraditi u dva (ili tri) paralelna tijeka na zasebnim platnima koji zajedno pričaju jednu priču. Spoj filma, vizualne instalacije i performansa, ova radionica će polaznicima proširiti ideje o tome što je sve film i navesti ih da razmišljaju o tome što bi još mogao biti. Filmovi se rade od nađenog foto, video i audio materijala. U stereu je uvijek bolje!

Svaki dan oko 11 h polaznici gledaju vrhunske filmove i potom ih analiziraju iz različitih motrišta: likovi, mjesta i vrijeme radnje, posebne tehnike snimanja, način režije, glume, snimanja, montaže, dramaturgije, itd.

Radionice traju cijeli dan, uz mogućnost dolaska od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranom nastavom u 9:00 h koja traje do 15:15 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h.
Djeca se nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h.

Na Frooom! filmskim radionicama se pridržavamo svih mjera opreza da bi zaštitili nas i Vašu djecu. Pročitajte više o sigurnosnim mjerama ovdje.