Akcija!

4. – 8. srpnja – MAJSTORSKA FILMSKA RADIONICA KRATKOG FILMA S KARLOM VORIHOM, ZAGREB

680.00 kn

Kada: 4. – 8. srpnja 2022.
Gdje: OŠ S.S.Kranjčević
– Bogišićeva 13, 10 000 Zagreb

Na zalihi

 kn
Kategorija:

Opis

Mjesto održavanja: Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića, Bogišićeva 13

Voditelj: Karlo Vorih

Ova radionica je poseban i vrlo praktičan rad snimanja kratkog filma na razne načine, a vodi je nagrađivani mladi redatelj Karlo Vorih. Radionica se sastoji od osnova montaže, pisanja scenarija, osnova kamere i samoga snimanja. Materijali će se svaki dan pregledavati, proučavati, kritizirati i analizirati, a zatim će se montirati (ugrubo) te scene snimati ponovno, nanovo, iznova, opet i opet dok polaznici ne budu zadovoljni i voljni prepustiti izabrani materijal Karlu da ga konačno izmotira za slanje na festivale dječjih filmova širom svijeta.

Osim toga: svaki dan oko 11 h gledamo filmove i potom ih analiziramo iz različitih motrišta: likovi, mjesta i vrijeme radnje, posebne tehnike snimanja, način režije, glume, snimanja, montaže, dramaturgije, itd.

Radionice traju cijeli dan, uz mogućnost dolaska od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranom nastavom u 9:00 h koja traje do 15:15 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h.

Djeca nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h.

Preporučeni uzrast za ovu radionicu je od 10 do 16 godina.

Više o metodi rada pročitajte ovdje.

Na Frooom! filmskim radionicama se pridržavamo svih mjera opreza da bi zaštitili nas i Vašu djecu. Pročitajte više o sigurnosnim mjerama ovdje.