Akcija!

22. – 26. kolovoza – POČETNA FILMSKA RADIONICA, KOPRIVNICA

380.00 kn

Suorganizator radionica je POU Koprivnica.

Kada: 22. – 26. kolovoz 2022.
Mjesto radnje: Pučko otvoreno učilište

Na zalihi

 kn
Kategorija:

Opis

U skupini od najviše 16 polaznika kroz petodnevni intenzivni program prolazimo osnove filmske umjetnosti. Krećemo iz prapovijesti filma, od zoetropa i camere obscure, preko različitih izuma koji su pokretali sliku i naposljetku stižemo u digitalno doba. Kroz brojne praktične zadatke, gledanjem i raspravljanjem o najnovijim i antologijskim filmovima iz stotine motrišta učimo igrajući se, a konkretno učimo o planovima, kadrovima, filmskim vrstama i rodovima. Učimo kako sami misliti, gledati, proučavati i raditi filmove i razne online i offline medijske sadržaje uz vrhunske voditelje.

Radionice traju cijeli dan, uz mogućnost dolaska od 8:00 h kada se počinjemo skupljati te započinjemo s razigranom nastavom u 9:00 h, koja traje do 15:15 h, s pauzom za fini ručak oko 12.30h.

Djeca se nakon 15 h mogu ostati i slobodno se igrati uz nadzor voditelja do 16h. Preporučeni uzrast za radionicu je od 8 do 12 godina.

Polaznike na ovo zabavno i zaigrano filmsko putovanje vodi glumac, redatelj i multimedijalni umjetnik Boris Bakal.

Više o metodi rada pročitajte ovdje.

Na Frooom! filmskim radionicama se pridržavamo svih mjera opreza da bi zaštitili nas i Vašu djecu. Pročitajte više o sigurnosnim mjerama ovdje.