Frooom! 2012.

Pozdrav svima!

Dolazi ljeto, a ljeti  Zagreb prorijedi svoje kulturne ponude kako za odrasle, tako i za djecu.  Mame i tate rade, dok djeca nemaju gdje provesti vrijeme da se dobro zabave i nešto nauče.
U čekanju godišnjih odmora roditelja, najčešća pitanja su: “Mama, kad ćemo na more?”, “Tata, kad ćemo kod bake?” i “Ženo, tko će danas čuvati Jana dok smo mi na poslu?”

Što se nas tiče, možemo mi… i još ćemo poraditi na tome da se djeca dobro zabave…

Ukoliko imate dijete u dobi od 9 do 13 godina, koje voli filmsku umjetnost i kreativno razmišljanje i izražavanje, vjerujemo da će se dobro osjećati kod nas u ugodnom ambijentu Kina Tuškanac u Zagrebu, gdje može pohoditi jednotjednu ili dvotjednu filmsku radionicu koju organiziraju Bacači Sjenki i Hrvatski filmski savez.

Uz svakodnevno prikazivanje filmova i te razgovore o nastajanju istih, djecu uvodimo u fantastičan svijet filma i aktivnim koristenjem i razumijevanjem tehnika snimanja filma. Osiguran je topli obrok i grickalice, ali i ono još važnije – vjerujemo da će uz nas djeca naučiti gledati film i gledati život.

09. 07. 2012. u 9:00  počinje naš prvi tjedan radionice. Pripremamo se užurbano, tako da detaljan program objavljujemo uskoro.

A sada… Froooooooooooom!!!