Frooom! filmovi na festivalu u Mariboru

enimation_02

Sa zadovoljstvom javljamo da su Frooom! filmovi majstorskih i naprednih radionica u Splitu, Doktor za S.V.E., kratki komični igrani film i Totalno običan dan, već nagrađivani kratki animirani film, odabrani u natjecateljski program od 30 filmova Enimation međunarodnog filmskog festivala za djecu i mlade u Mariboru, od sveukupno 610 pristiglih!!


Filmovi se predstavljaju u MIDI natjecateljskoj kategoriji (za djecu i mlade između 11 i 14 godina). Festival se održava od 10. do 14.11., a filmovi će za publiku iz cijelog svijeta biti predstavljeni na festivalu uživo te online.


Dok s velikim veseljem svi iščekujemo festival i naravno proglašenje nagrada, pogledajte filmove na našem YouTube kanalu:
  • Doktor za S.V.E. – osmislili, glumili i snimili Nora i Karlo Bračko, Stipe i Ante Čeko, Ivan Pecotić, a mentorice su Anita Čeko i Tihana Mandušić
  • Totalno običan dan – autori su Adrian Boić i Rita Bjedov, a mentori Božidar Trkulja i Dorotea Radušić

Zahvaljujemo ovom prilikom roditeljima koji su nam povjerili svoje najmlađe, našim partnerima u Splitu Kino klubu Split i Multimedijalnom kulturnom centru MKC, donatorima Gradu Splitu i Split Parkingu, fantastičnim voditeljima te svim autorima i izvođačima.