MJERE OPREZA I ZAŠTITE OD KORONE NA FROOOM-U U ZAGREBU

Poštovani roditelji,

Frooom! filmska škola za djecu i mlade koja se od ovog ljeta 2020. godine, od 29. lipnja počinje održavati “uživo” u osnovnoj Montessori školi poduzela je sve potrebne i moguće mjere opreza i zaštite vaše djece, naših dragih polaznica i polaznika.

Na svim ulazima u školu su postavljeni dezinfektori za obuću i za ruke i svima su na raspolaganju dezinfektori u učionicama. Maske prema naputku stožera nisu obavezne za djecu, ali će ih predavači-voditelji nositi po potrebi. Imamo dovoljno rukavica za sve koji ih žele nositi, a sve nužne higijenske mjere će biti provedene.

Sve grupe su smanjene tako da je u svim učionicama ostvaren razmak između polaznika. Hrana će biti dijeljena pojedinačno i pri blagovanju, kao i pri radu, će sve grupe biti odvojene i neće se miješati (nažalost – jer to je kod nas inače i svrha druženja) ali ćemo učiniti maksimum da to ne utječe na kvalitetu radova koja će djeca ostvariti tijekom radionica. Kao što je govorio veliki iranski redatelj Abbas Kiarostami, prepreke su tu da nas inspiriraju. 🙂

Molimo sve roditelje da ne ulaze u školu. Prijem djece će se odvijati u dvorištu škole uz poštivanje razmaka.
Zato vas molimo da dođete na vrijeme. Prijem djece će biti od 8 do 9h ujutro u ponedjeljak 29. lipnja u Učkinoj ulici. Stavit ćemo transparent Frooom! na ulaz da se lakše snađete.

Molimo vas također da svakog dana mjerite temperaturu, a mi na samoj radionici imamo dva beskontaktna toplomjera za svaki slučaj.

Za sva pitanja molimo Vas da nam se obratite preko elektronske pošte ili na mobilne telefone:

Boris (098 165 81 86), Marija (098 982 93 47).

Hvala na povjerenju, razumijevanju i suradnji.
Boris Bakal, Marija Georgiev i ostali iz ekipe.