MJERE OPREZA I ZAŠTITE OD KORONE NA FROOOM! RADIONICAMA

Poštovani roditelji,

Frooom! filmska škola za djecu i mlade je u 2020., 2021. te u 2022. godini poduzela sve potrebne i moguće mjere opreza i zaštite vaše djece, naših dragih polaznica i polaznika.

Imamo dovoljno rukavica i maski za sve koji ih žele nositi, a sve ostale nužne higijenske mjere će biti također provedene. Nastojimo što više održavati radionice na otvorenom.

Sve grupe su smanjene tako da je u svim učionicama ostvaren razmak između polaznika. Hrana će biti dijeljena pojedinačno i pri blagovanju kao i pri radu, gdje će sve grupe biti odvojene i neće se miješati (nažalost – jer to je kod nas inače i svrha druženja), ali ćemo učiniti maksimum da to ne utječe na kvalitetu radova koja će djeca ostvariti tijekom radionica. Kao što je govorio veliki iranski redatelj Abbas Kiarostami, “prepreke su tu da nas inspiriraju”. 🙂

Molimo sve roditelje da ne ulaze u prostore škole i nastave. Prijem djece i potpisivanje suglasnosti će se odvijati ispred škola uz poštivanje razmaka.
Zato vas molimo da dođete na vrijeme. Prijem djece će biti od 8 do 9h ujutro. Stavit ćemo transparent Frooom! na ulaz da se lakše snađete.

Na samoj radionici imamo dva beskontaktna toplomjera za svaki slučaj.

Za sva pitanja molimo Vas da nam se obratite preko elektronske pošte ili na mobilne telefone:

Boris (098 165 81 86), Marija (098 982 93 47).

Hvala na povjerenju, razumijevanju i suradnji.
Boris Bakal, Marija Georgiev i ostali iz ekipe.