Nastupamo na domaćim festivalima

Ja sam Đuro

Revija dječjeg stvaralaštva u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i festival na 4 rijeke, Four River Film Festival, prikazati će naše filmove nastale na radionicama.

Ja sam Đuro, film koji govori o razumijevanju različitosti biti će prikazan u Karlovcu, u oštroj konkurenciji Four River Film Festivala koji će se ove godine održati od 11 do 15. rujna. Ja sam Đuro nastao je u zagrebačkoj osnovnoj školi Ivan Merz na majstorskoj radionici dramaturgije na filmu koju je vodila Anja Pletikosa. Đuru je glumio Lovro Hostić, a u filmu su kroz tjedan dana rada na njemu ispred ili iza kamere sudjelovali svi polaznici tog zimskog ciklusa radioice.

https://vimeo.com/337995312

Na 57. Reviji dječjeg stvaralaštva, koja se ove godine održava u Sisku od 3. do 6. listopada, sudjeluju tri filma Frooom! filmske škole.

https://vimeo.com/308879641

Već spomentua The Igra; zatim duhoviti TV prilog s mističnim elementima, Rooopa, koji je nastao u Splitu pod mentorstvom Mateje IlijaševNade Kovačević, a osim toga mentorski poznati psiholog Igor Longo sudjeluje u njemu i glumački; te igrani film Čudna Profesorica. Mentori Dražen Žerjav i Anita Čeko s grupom polaznika napredne radionice u Zagrebu osmisli su i snimili malu SF priču iz školskog života.

https://vimeo.com/260728075
https://vimeo.com/329061402