NOVO OBLIKOVANJE FROOOM!-A ZA 2024. POTPISUJE IVAN KLISURIĆ

FROOOM IG3

Svako malo, da bi vama, našim vrlim korisnicima na nov nači približili Frooom! filmsku školu za djecu i mlade, posežemo za inoviranjem našeg vizualnog identiteta, naših plakata, bannera, tagova i svih vizuala kojima vas obasipamo na ulicama, portalima, u mejlovima, našim web stranicama i na stranicama časopisa. Također za vas pripremamo tagove za vas i vašu djecu, ali i za naše svjetski poznate i vrlo izržljive platnene torbice s kojima idete u šetnju i kupovinu.

I ovog puta ovo oblikovanje ima svoje ime: to je Ivan Klisurić, poznati hrvatski dizajner iz Osijeka s adresom u Zagrebu s kojim od 2013. surađujemo na mnogim projektima, a koji je nedavno, u Hrvatskom dizajnerskom društvu, imao veliku retrospektivnu i respektabilnu izložbu.

Evo malo o njemu: Ivan Klisurić iliti Ivan Klis, samostalni je grafički dizajner, član Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD), Udruženja likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti Hrvatske (ULUPUH) i izvršnog odbora ZGRAF-a 11, međunarodne izložbe grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija. Od 2003. godine djeluje kao autor brojnih vizualnih identiteta i publikacija, najvećim dijelom iz područja kulture i nezavisne produkcije. Dobitnik je nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva na Izložbi hrvatskog dizajna 0910 za najbolji dizajn vizualnih komunikacija u profesionalnoj kategoriji (projekt/katalog ‘Tajne Izložbe’). Izlagao je na Magdaleni, Zagrebačkom salonu, Izložbama hrvatskog dizajna 0708 i 0910, Licu knjige, ZGRAF-u, Slavonskom bijenalu, London Anti Design Festival-u, Leipzig Book Art International-u, putujućoj izložbi Suvremeni hrvatski dizajn – In a Nutshell i Danu D, međunarodnom festivalu dizajna.