Putuj do Belgije s Frooom-om!

FILEMON-2020_Webbanner_EN_2400x566px-1200x283

Dragi naši Frooomovci,

internacionalni filmski festival za mladu publiku, Filem’on, svake godine poziva 5 organizacije iz 5 zemalja da sudjeluju na festivalu u Bruxellesu. Ove godine su to Poljska, Njemačka, Nizozemska, Estonija i Hrvatska. Hrvatski predstavnici u Bacači Sjenki i Frooom što za Vas znači da ćete, ako nam se javite, imati priliku družiti se s tinejdžerima iz cijeloga svijeta koji vole film (pod budnim okom predstavnika Frooom! tima)!

Predviđeni period sudjelovanja na festivalu je od 02. do 08. studenog 2020. godine, s namjerom ‘kulturne razmjene putem filma’. A u Belgiju (Brussel) putuje 5 frooomovaca/frooomovki te dva voditelja.

Biti ćete dio ocjenjivačkog suda “TEENS 13+ JURY” i ne samo da ćete gledati filmove i razgovarati o njima, već se i družiti s tinejdžerima iz različitih zemalja te se baviti raznim kulturnim aktivnostima. Međuostalim, moći ćete osmisliti i vlastite aktivnosti, poput organiziranja zabave ili stvaranja ‘making of’ filma.

Ako ste zainteresirani i želite saznati više te imate između 13-16 godina i znate govoriti i čitati engleski (možete pratiti titlove na engleskom!), javite nam se na naš e-mail: frooom.filmskaradionica@gmail.com

Veselimo se druženju s vama! Požurite s prijavama!