Za koga je Frooom?

Frooom! je luda filmaonica za svu djecu koju zanima ili bi mogao zanimati film, TV, druženje uz igrice i inovativno korištenje pamenih telefona. Frooom! je za one koji vole i priče, glazbu, šarene kostime i kombinaciju svega toga. Frooom! je i za one koji žele isprobati nešto novo, uzbuđujuće, koji žele steći nove prijatelje ili sa starima proći neku novu avanturu zajedno. Frooom! je i za one koji znaju što hoće ali i za one koji žele da se to sve tek pojavi pred njima.

Radne grupe polaznika  formirane su po načelu individualiziranog rada (mali broj polaznika po jednom mentoru) i u svim grupama imamo djecu različite godine proizvodnje: od 8 do 12 godina te od 10 do 14 godina u početnim i naprednim, a u majstorskim razinama opismenjavanja i do 17 godina.
Razlog zašto stavljamo djecu različitog uzrasta zajedno je taj da smo kroz višegodišnje znanstveno, obrazovno i odgojno iskustvo spoznali da je tako najbolje, da se djeca prije svega druže po interesu, a da često svaka dob donosi u radnu sredinu svoj ritam, svoja znanja, svoju brzinu, svoju koncentriranost,  a baš ta različitost ono što je potrebno za stvaranje filmova, TV i ostalih medijskih sadržaja, ali je potrebno za i svako drugo stvaranje: strpljenje, usredotočenost, tolerancija, zajednički napor i sposobnost dijeljenja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email